Google Translate

240817
Astăzi
Ieri
Viziatori săptămâna în curs
Viziatori săptămâna trecută
Viziatori luna în curs
Viziatori luna trecută
Total
72
50
671
239443
2551
4437
240817

IP-ul dumneavoastră: 44.200.194.255
Server Time: 2024-07-19 16:21:54

"Și tu poți fi de folos!"

Și tu poți fi de folos este un proiect ce vizează familiile nevoiașe. Ne propunem să venim în sprijinul acelor semeni ai noștrii aflați în dificultate: familii cu mulți copii, copii bolnavi, oameni bătrâni.

 

Oricine se poate implica în proiect. Orice dar din partea dvs: alimente (perisabile și neperisabile), jucării, pampersuri sunt binevenite. Proiectul se desfășoară în două direcții: într-o primă fază venim în ajutorul familiilor pe care le avem deja în baza de date, iar în faza a doua căutăm și alte familii cu nevoi speciale. Vom publica cazuri ale diferitelor familii nevoiașe, precum și un necesar al nevoilor lor, pentru că dvs să puteți alege ce dăruiți și cui dăruiți.

Nădăjduim să se alăture cât mai multe persoane acestui proiect, știind că orice bine cât de mic, făcut în această viață va fi răsplătit înzecit de Hristos, Stăpânul nostru atât aici, cât și dincolo, cu viață veșnică!

Cazuri :

Familia Alba: Mamă singură, bolnavă, crește 4 copii și un nepot. Trăiește din pensia de handicap, iar ocazional lucrează  cu ziua pt a putea a avea mâncare la copii. Sunt zile în care  mănâncă o singură masă pe zi, iar restul  meselor ceai cu biscuiți. Din cauză că nu are cu cine să lase copiii mici, este refuzată la lucru cu ziua. ( Fata cea mare- minoră, victimă a traficului de persoane, are probleme psihice, are o fetiță de 1 an. Băiatul cel mare, probleme cardiace).  Nevoi principale: alimente, articole de igiena, pampersuri, butelie iar în sezonul rece lemne.

Familia Gheorghe- 7 copii, între 2-16 ani. Doar tatăl lucrează. Copiii sunt sănătoși, curați, îngrijiți, buni elevi. Un copil e cu CES. Nevoi: alimente, rechizite, articole de igienă/curățenie, pampersuri.