Google Translate

129716
Astăzi
Ieri
Viziatori săptămâna în curs
Viziatori săptămâna trecută
Viziatori luna în curs
Viziatori luna trecută
Total
44
130
174
129028
497
1933
129716

IP-ul dumneavoastră: 3.233.239.102
Server Time: 2020-04-06 14:25:26

"Și tu poți fi de folos!"

Si tu poti fi de folos este un proiect ce vizeaza familiile nevoiase. Ne propunem sa venim in sprijinul acelor semeni ai nostrii aflati in dificultate: familii cu multi copii, copii bolnavi, oameni batrani.

Oricine se poate implica in proiect. Orice dar din partea dvs: alimente(perisabile si neperisabile), jucarii, pampersuri sunt binevenite. Proiectul se desfasoara in doua directii: intr-o prima faza venim in ajutorul familiilor pe care le avem deja in baza de date, iar in faza a doua cautam si alte familii cu nevoi speciale. Vom publica cazuri a diferitelor familii nevoiase, precum si un necesar al nevoilor lor, pentru ca dvs sa puteti alege ce daruiti si cui daruiti.

Nadajduim sa se alature cat mai multe persoane acestui proiect, stiind ca orice bine cat de mic, facut in aceasta viata va fi rasplatit inzecit de Hristos, Stapanul nostru atat aici cat si dincolo, cu viata vesnica!

Biserica mare

Cel mai important proiect al Bisericii noastre este construirea Bisericii de caramida.

Proiectul Bisericii a fost realizat de doamna arhitect Elena Laszlo, dupa modelul bisericilor slave.

Proiectul este realizat  pe plan patrat,avand spre est trei abside circulare iar pe naos o turla zvelta, acoperita cu o cupola sferica alungita, de forma “bulb de ceapa”.Deasupra porticulului ce adaposteste intrarea in biserica se ridica “Zvonitele.”

Constructia Bisericii a inceput in primavara lui 2010, cand a fost turnata  fundatia Bisericii. Lucrarile au continuat incepand cu luna iulie 2012 pana la inceputul lunii octombrie, perioada in care s-a ajuns cu zidirea la inaltimea de patru metrii.

Nadajduim in mila lui Dumnezeu ca odata cu venirea primaverii sa continuam lucrarile la Biserica.